Openingstijden vanaf april

De lente is weer begonnen! Aanstaande zondag sluit de ijsbaan in Tilburg haar deuren en daarmee ook Ruud! voor een week.

Vanaf woensdag 3 april bent u weer van harte welkom.

De openingstijden vanaf 3 april zijn als volgt:

  • Woensdag 10:00-18:00 uur
  • Vrijdag 10:00-18:00 uur
  • Zaterdag 09:00-16:00 uur (alleen in april muv Koningsdag)

Veel skateplezier gewenst!

Delen

Slijpavond op 18 december

Omdat er weer verzoekjes binnen zijn gekomen zal er ook dit jaar weer een slijpinstructieavond voor noren worden gegeven.

Heb je interesse in een opfriscursus óf wil je graag leren schaatsen slijpen? Je bent van harte welkom. Op dinsdagavond 18 december om 20:00 uur beginnen we. Meld je even aan bij Ruud, in de winkel of per mail. Er is plaats voor 15 personen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de nodige tips & trics van Ruud en Ruuds vader Geert. Daarna heb je de mogelijkheid om zelf schaatsen te slijpen, onder toeziend oog van Ruud en Geert. Neem dus schaatsen mee om het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Graag tot dan!

Delen

Zondag 9 december Free-skate testdag

Verwacht u ook een strenge winter? Of staat er misschien een reis naar de Weissensee of andere winterse bestemming gepland? Kom dan de natuurijsschaats bij uitstek testen.

Zondag 9 december organiseert Free-skate samen met Ruud! een testdag op de Ireen Wüst ijsbaan te Tilburg. Van 10:00 tot 14:00 uur zijn vele modellen gratis te proberen. Er is goede begeleiding op het ijs en deskundig advies bij de stand met alle modellen. We maken er een gezellige sportieve dag van!

Je kunt je vooraf aanmelden op www.free-skate.nl.

Delen

Nieuw! Groothuis schoenen en meer

Vanaf dit schaatsseizoen vind je ook Groothuis schoenen bij Ruud! Veel topschaatsers rijden op dit merk. De schoenen staan bekend om hun fijne pasvorm, goede thermoplastische eigenschappen en mooie afwerking.

Ook nieuw zijn:
Viking Bronze en Silver schoenen
Viking Icon ijzers
Het assortiment recreatieve ijshockeyschaatsen van CCM is uitgebreid

Delen