Laatste maand open, enorme kortingen!!

Per 1 januari sluiten écht de deuren van Ruud!

Echt álles mag weg deze laatste maand! OP=OP. Op álles geldt 50% korting!!

Kom dus gerust langs of er nog iets voor je bij zit. Bijvoorbeeld sportbrillen, kleding kleine maten, skates, fietskleding,.. Vertel het gerust tegen je vrienden en kennissen. Alles mag weg voor 50% korting!!

De openingstijden in december zijn:

  • Donderdag 14:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 14:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 – 16:30 uur
  • Overige dagen gesloten
Sluiting schaatswinkel

Delen

Leren slijpen met Geert en Ruud

Omdat er weer verzoekjes binnen zijn gekomen wordt dit jaar weer een slijpinstructieavond voor noren gegeven. Op donderdagavond 10 november om 20:00 uur beginnen we.

Heb je interesse in een opfriscursus óf wil je graag leren schaatsen slijpen? Je bent van harte welkom. Meld je even aan bij Ruud, in de winkel of per mail (info@ruudaerts.nl). Er is plaats voor 12 personen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de nodige tips & trics van Ruud en Ruuds vader Geert. Daarna heb je de mogelijkheid om zelf schaatsen te slijpen, onder toeziend oog van Ruud en Geert. Neem dus schaatsen mee om het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Graag tot dan!

Delen

Een nieuw avontuur

Tegen het einde van mijn actieve schaatscarrière begon ik met de verkoop van schaatsen in het schuurtje achter het huis. Klein maar gezellig. Al na 1 jaar kon ik de winkelruimte bij de Ireen Wüst ijsbaan gaan huren. Vol enthousiasme ben ik dat avontuur aangegaan. Het was spannend om te zien of het zou lukken een winkel succesvol draaiende te houden. Dat lukte en ik genoot ervan werkzaam te zijn in de sport die me zoveel moois gebracht heeft.

In de afgelopen jaren merkte ik echter steeds meer dat mijn passie voor het schaatsen en voor de winkel aan het vervagen waren. Het werd een innerlijke strijd voordat ik aan dat gevoel durfde toe te geven. Afgelopen jaar kwam ik tot de conclusie dat de schaatssport me heeft gegeven wat er voor mij in zit. Ik kijk er erg naar uit om weer een nieuw avontuur aan te gaan, iets nieuws te leren, iets, waarvan ik nog niet weet hoe het zal gaan. 

Luisterend naar mijn gevoel heb ik besloten te stoppen met de winkel. Dankbaar ben ik voor de mooie gesprekken met klanten, de levenslessen die ik heb geleerd, de relaties opgebouwd met leveranciers, de herinnering aan die paar mooie, drukke natuurijsdagen en het vertrouwen dat ik van vele kanten gevoeld heb.

Ik kijk terug op een mooie tijd en zal jullie missen. Dankjewel allemaal!

Ruud.

Concreet houdt het in dat ik per 1 januari 2023 de winkelruimte aan de Ireen Wüst IJsbaan ga verlaten. In de winkel zal ik tot 1 december mijn voorraad tegen steeds hogere kortingen (uit)verkopen. Dus loop gerust nog eens binnen om te kijken of er wat leuks voor je ligt, of voor een praatje.

Delen

Zomeropeningstijden vanaf 28 maart

Wat was het weer heerlijk he, om te kunnen schaatsen deze winter! Maar het zit er alweer op. Er kan weer lekker geskate worden!

Bij Ruud! vind je nu weer volop skates. Van professionele heerlijk zittende wedstrijdskates tot hippe kinderskates al vanaf maat 29 en wielgroottes van 72mm tot 125mm. Van mooie merken zoals Powerslide en Luigino.
Kom gerust eens kijken. Ruud helpt je graag met een vakkundig advies.

De openingstijden vanaf 28 maart zijn als volgt:

  • Woensdag    10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag            10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag        09.00 – 16.30 uur (in april en mei)

Kleine onderhoudstip: draai af en toe je wielen om zodat ze gelijkmatig verslijten.

Delen

Weer overdag open vanaf 15 januari!

Je bent weer van harte welkom tijdens de gebruikelijke openingstijden van de schaatswinkel. Voorlopig alleen nog overdag. Een mondkapje is nog verplicht. Graag tot ziens en veel schaatsplezier!

Delen