Schaatswinkel

Al tijdens mijn actieve topsportcarrière ben ik me meer en meer gaan interesseren in de ontwikkelingen en mogelijkheden van het juiste schaatsmateriaal. Voor eenieder die ons pap kent, snapt dat dit ook met de paplepel is ingegoten. Dus ben ik in september 2014 begonnen met de verkoop van schaats- en skatemateriaal.

Heeft u interesse in de aanschaf van sportmateriaal? Kom langs in de winkel. Of maak een afspraak. Ik kijk er naar uit.

SchaatsenViking schaatsen

U wilt graag gaan schaatsen, of denkt na over nieuwe schaatsen? Maar welke kiest u? Gaat u voor een heerlijke schaatsbeleving of voor topprestaties? Kom langs in de winkel in Tilburg en we bespreken samen uw wensen. U kunt bij mij terecht voor noren, kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen. Als dealer van o.a. de topmerken Viking, Groothuis, EHS, CCM, Jackson én door mijn jarenlange topsportcarrière kan ik u perfect adviseren. Tot slot kunt u bij mij ook terecht voor het huren van noren voor een seizoen.

Skates

Het aanbod in skates betreft zowel skates voor de beginnende in-line skater als skeelers voor de wedstrijdrijders. In het assortiment zitten o.a. skates van Powerslide, Luigino, Tempish en Roces. Ook zijn accessoires zoals helmen, bescherming, brillen en wielen te verkrijgen in de winkel.

Accessoires

Accessoires zijn volop in de winkel verkrijgbaar. Een greep uit het assortiment: slijptafels, schaatsbeschermers, schaatskleding van o.a. Bioracer, onderkleding van Odlo. Voor uw veiligheid kunt u voor o.a. helmen van EHS, Cadomotus (getest en gekeurd conform ISU regels) en snijvaste kleding van Icetec in de winkel terecht.

Schaatsen slijpen, ronden en benden

Het is belangrijk regelmatig uw schaatsen te slijpen, te ronden en indien gewenst te benden. Vanuit mijn ervaring verzorg ik dit graag voor u. Voor zowel noren, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen kunt u bij mij terecht. Zodat u daarna weer heerlijk kunt schaatsen.

Openingstijden december LAATSTE OPENINGSMAAND ! 

  • Donderdag 14:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 14:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 – 16:30 uur
  • Overige dagen gesloten